Str. Tabaci nr.5 (incinta OLFARM SA), Craiova, Dolj
(+4) 0251.533.220 office@global-equipments.ro

Despre noi

Firma GLOBAL Equipments SRL este o firma infiintata in anul 2010, avand ca si principal domeniu de activitate importul si distributia de materiale sanitare, de echipamente si aparatura medicala de specialitate.

De asemenea, oferim servicii de consultanta privind reabilitarea, modernizarea si echiparea clinicilor de specialitate, a Centrelor de asistenta sociala, a Centrelor pentru integrarea persoanelor cu dizabilitati, a scolilor si gradinitelor pentru copii cu nevoi speciale.

In cadrul serviciilor de consultanta, firma GLOBAL Equipments srl acorda inclusiv asistenta privind posibilitatea de finantare a Proiectelor de dezvoltare-reabilitare-dotare, acorda sprijin in realizarea Proiectelor, a cererii de finantare, precum si managementul investitiei si a achizitiilor publice pe toata perioada implementarii Proiectului si pe perioada postimplementare.

Clientii nostri sunt spitalele publice si private din Romania precum si Autoritatile publice locale.

Misiune, viziune

Misiunea noastra este de a contribui la imbunatatirea serviciilor medicale din Romania prin furnizarea de produse si servicii de cea mai inalta calitate, precum si prin asigurarea suportului profesional (servicii profesionale de intretinere, service) clientilor nostri.

Profesionalismul echipei noastre, precum si calitatea produselor si serviciilor oferite, contribuie la cresterea gradului de incredere si satisfactie al clientilor si implicit, ajuta la imbunatatirea sanatatii oamenilor.

Viziunea noastra este de a deveni partenerul ideal al spitalelor publice si private in atingere scopului comun – asigurarea serviciilor pentru viata.