Str. Tabaci nr.5 (incinta OLFARM SA), Craiova, Dolj
(+4) 0251.533.220 office@global-equipments.ro

SUPORT RELAXARE LOMBARA

Suportul de relaxare lombara este un dispozitiv care ajută la eliminarea durerii de spate.

  • Cu doar cateva minute pe zi, veti putea atenua si chiar pune capat sciaticii sau oricarei alte dureri de spate derivate din orice boala cauzata de compresia vertebrelor.
  • Acest dispozitiv este destinat să întindă axa coloanei vertebrale într-un mod simplu și sigur, pentru a restabili fluxul sanguin la nivelul fiecărui disc. Acest lucru va ajuta la regenerarea discurilor și la redobândirea volumului acestora, astfel încât acestea să-și reia funcția de amortizare.

PRINCIPIUL DE FUNCTIONARE

Bara abdominală căptușită, situată chiar sub talie, acționează ca un dispozitiv de reținere. Suportul brațului, ajutat de greutatea utilizatorului atunci când se înclină înainte, produce o întindere moale dar perceptibilă în coloană vertebrală și muschii femurali.

Mișcarea de înclinare trebuie efectuată fără probleme și progresiv. Dacă este necesar, ajustați bara abdominală, înălțimea decompresorului și deschiderea brațului până când găsiți o poziție confortabilă care să permită menținerea întinderii timp de 2 sau 3 minute.

Respirația încet și profund în timpul exercițiului promovează relaxarea musculară și maximizează întinderea și efectele decompresiei.

Decompresorul vertebral lombar este indicat pentru persoanele cu înălțime între 150 și 190 cm.

PRINCIPALELE CAUZE ALE DURERII LOMBARE

În cele mai multe cazuri, se întâmplă deoarece discurile intervertebrale au încetat să-și îndeplinească funcția. Această situație se poate datora uzurii, pozițiilor proaste și chiar stresului care duce la sciatică, dureri de spate sau dureri de spate insuportabile în cazurile în care există frecare între vertebre.

Principalele motive care cauzează deteriorarea discurilor sunt:

  • Greutatea suportată zilnic de coloana vertebrală și excesul de greutate.
  • Poziție nepotrivită în timpul activităților noastre zilnice, de exemplu în fața computerului sau la locul de muncă..
  • Traume și accidente, exerciții excesive
  • Stresul. Stresul și tensiunea vieții moderne contribuie inconștient la creșterea presiunii pe care discurile o susțin sau le împiedică să-și recâștige poziția.

DIMENSIUNI SI GREUTATE:

  • Dimensiuni (H x W x L): 65 cm x 58 cm x 85 cm
  • Greutate: 6 Kg